Kiwi & rebarbora
Když je rebarbora připravená ke sklizni, začíná nová sezóna. Jaro je tu! A co mám ráda ještě víc než rebarborový koláč? Rebarboru s kiwi. Míchám je tady půl na půl a vařím se skořicí. Neobvyklá nakyslá chuť, kterou doporučuji hlavně na snídani.
Marmeláda si v roce 2020 vydobyla hvězdičku v anglickém hodnocení Great Taste!
Džem extra speciální, 200 g
(toto označení není můj výmysl, ale je ze zákona; co přesně znamená?)
Složení: kiwi 39 %, rebarbora 39 %, cukr 20 %, skořice, citronová kůra.
Želírující látka: pektin.
Na výrobu 100 g výrobku bylo použito 78 g ovoce a obsahuje 35 g přírodních sladidel.
Skladujte mimo sluneční záření do 25 °C. Po otevření skladujte při teplotách do 10 °C a spotřebujte do 14 dní.
Měrná cena 55 Kč/100 g
Kód | Kód: 78 |
---|---|
Kategorie: | Z exotického ovoce |
Hmotnost: | 0.2 kg |